Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев грабна приза „Кмет на

...
Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев грабна приза „Кмет на
Коментари Харесай

Георги Мараджиев грабна кметски Оскар

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев сграбчи наградата „ Кмет на годината 2017” на приблизително огромна община. Наградата му бе връчена на публична гала в София в наличието на представители на Европейския парламент и Европейската комисия, на омбудсмана на България, на министри и на огромна част от кметовете на общини в страната.

„ Да си кмет не е административен акт, това е предопределение, което нося в себе си, само че и което се старая да потвърждавам пред всички поданици на общината ежедневно”, сподели Георги Мараджиев при връчването на премията. Той благодари на всички, които са го подкрепили в онлайн състезанието. И във Facebook пусна фотоси освен от церемонията, само че и на екипа си, на който също благодари.

„ Чувството е несравнимо! Гордея се с всички свои съграждани и с целия си екип, тъй като заслугата е на цялата администрация на общината”, сподели още в социланата мрежа кметът на община Стамболийски.

Конкурсът „ Кмет на годината “ се организира за пета поредна година. Чрез нея се отличават най-хубавите градоначалници у нас. Надпреварата се провежда от Портала на българските общини Kmeta.bg./Марица.бг
тагове кмет награда
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР