Кметът на Община Пещера откри началото на Детски футболен турнир

...
Кметът на Община Пещера откри началото на Детски футболен турнир
Коментари Харесай

Кметът на Пещера откри Детски футболен турнир


Кметът на Община Пещера откри началото на Детски футболен шампионат “Peshtera Cup 2021”, който се организира на градския стадион на 28 и 29 август. Младенов увери футболистите, че ще продължава да развива спорта и да поддържа футболните сформира в своя мандат. Той пожела на състезателите висок състезателен дух, майсторство и феърплей в това издание за купата на Пещера.

Състезанията се организират при съблюдаване на всички нужни противоепидемични ограничения. 20-сет тима от Пловдивска, Пазарджишка и Софийска област ще вземат присъединяване в изданието, прецизират уредниците на проявата. В надпреварите ще се включат 3 възрастови групи от набор 2008, 2010 и 2012.Срещите са разпределени в три възрастови групи за другите набори.

Ето и тимовете в спортните стадии:

Набор 2008 година

Свобода Пещера

Беломорец Асеновград

Хебър 2009 Пазарджик

Футболна Академия Пловдив

ФК Чавдар Пловдив

ФК Велинград

Набор 2010 година

Свобода Пещера

Футболна Академия Пловдив

Хебър Пазарджик

Марица Белово

Левски Паталеница

ФК Костенец

ФК Велинград

Набор 2012 година

Свобода Пещера

Марица Белово

Хебър Пазарджик

ФК Костенец

ФК Орлета Пазарджик

Отборите от Набор 2008 година ще бъдат разпределени в 3 тима. Всеки тим играе по 2 срещи в събота и неделя, като двете сдрещи в събота ще дефинират извънгруповата фаза на шампионата. Първите два тима от всяка група играят за местата от 1-во до 4-то, а последните за 5-то и 6-то място, като първия тим от едната група играе с вория от другата, и назад, а третия от едната с третия от другата.

Продължителността на мачовете е две полувремена по 20 минути, като сред полувремената се дава 2 минути отмора.

При Набор 2010 година, тимовете ще играят разпределени в две групи по 4 тима всяка. В събота ще се играят по 3 срещи и 1 или 2 срещи в неделния ден, като трите срещи от събота ще дефинират и отвън груповата фаза на шампионата. Първите 2 тима от всяка група играят за местата от 1-во до 4-то, трите тима играят за 5-то и 6-то място, а четирите тима играят за 7-мо и 8-мо място. Първия тим от едната група играе с втория от другата и назад, както третия от едната с третия от другата.

Продължителността на мачовете е две полувремена по 15 минути, като сред полувремената се дава 2 минути отмора.

Отборите от Набор 2012 година ще бъдат разпределени в 2 групи по 3 тима всяка. Всеки тим ще играе по 3 срещи в събота и неделя. Двете съботни срещи ще дефинират отвън груповата фаза на шампионата. Първите два тима от всяка група играят за местата от 1-во до 4-то, а последните за местата от 5-то и 6-то, като първия тим от едната група играе с втория от другата и назад, както третия от едната с третия от другата.

Продължителността на мачовете е две полувремена по 15 минути, като сред полувремената се дава 2 минути отмора.

Размерите на терена са:

за Набор 2008 година – цялостен терен

за Набор 2010 година – 55 Х 35 м.

за Набор 2012 година – 55 Х 35 м.

В неделя ще се играят мачовете от отвън груповата фаза, като първите два тима от всяка група и набор ще изиграят по два мача, а последния тим от всяка група ще играе един мач.

Мачовете на 29 август са с начален час 8:45.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР