Кметът на община Монтана Златко Живков връчи 2435 лева на

...
Кметът на община Монтана Златко Живков връчи 2435 лева на
Коментари Харесай

Кметът на Монтана Златко Живков направи дарение за операция на дете от Монтана /снимка/

Кметът на община Монтана Златко Живков връчи 2435 лв. на фамилията на Александър. Тригодишното момче е със " заешка уста " и се нуждае от интервенция. Средствата са събрани от извършения благотворителен коледен базар с направени от деца и възпитаници от Монтана играчки, сурвачки, декорации.
" Благодаря на десетките хора, които се включиха в благотворителната акция. Целия месец с изключение на празничната стратегия, имаме доста благотворителни акции и изяви. Едната от най-големите е за него. Надявам се малко или доста да ви помогне. Това е от сърцето на всички нас, които участвахме, от ужасно доста деца и възрастни хора от Монтана.
Майката на Сашко – Десислава Райкова изрече своята признателност със сълзи на очи:
" За нас това е голямо положително дело и сме признателни, че има положителни хора като вас, които оказват помощ макар сложните дни, в които живеем, намирате метод да помогнете на фамилии като нашето, на деца като Александър. За нас е едно коледно знамение и сме доста признателни! Пожелаваме здраве на вас и вашите фамилии и една прелестна Коледа!
Инициативата за събиране на средства продължава.
„ Това е първата и няма да е последната сума, с която ще ви помогнем ”, сподели Мария Шуманска,  председател на Общинския съвет по наркотични субстанции и добави:
" Радвам се, че ви зарадвахме и чудесата за Сашко не завършват. До края на календарната 22-ра ще има още средства, компании и учебни заведения се свързаха с мен отвън коледния базар, който направихме и ще дарят още средства за Александър, с цел да може да пораства благополучен и все по този начин обичан от родителите си. "

 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР