Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати писмо до председателя

...
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати писмо до председателя
Коментари Харесай

Кметът на община Мездра изпрати писмо до АПИ с молба за асфалтиране на три пътни отсечки

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати писмо до ръководителя на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) инж. Ясен Йорданов с молба да бъдат асфалтирани три пътни прави от обходните направления, въведени на територията на общината поради построяването на скоростния път Мездра - Ботевград. 
 
 Кметът инж. Иван Аспарухов Кметът инж. Иван Аспарухов Източник: Община Мездра
" Уважаеми господин Йорданов, се споделя в писмото, 
Във връзка с извършена на 13 февруари 2024 година в гр. Мизия работна среща с присъединяване на представители на АПИ, на Областна администрация - Враца, Областно пътно ръководство - Враца и кметове на общини от региона, стартирането за придвижване на моторни транспортни средства на сектора Мездра - Ребърково от път 1-1 (Е-79) и последващото затваряне на този сектор за създаване на пътните възли при с. Дърманци и при гр. Мездра, както и реконструкцията на моста в с. Горна Кремена, 
Моля да се подхващат незабавни ограничения за обезпечаване на качествени обходни направления, както следва: 
1. Полагане на асфалтова настилка на обходен път Ребърково - Крета, с дължина на сектора 2,5 км; 
 
 Отсечката Крета-Ребърково Отсечката Крета-Ребърково Източник: Община Мездра
2. Възстановяване на асфалтова настилка на ул. " Гаврил Генов " в с. Долна Кремена, част от обходен маршрут по път III-103 Мездра - Роман; 
3. Основен ремонт на сектора от км 0+000 на път III-103 в урбанизираната територия на гр. Мездра, включително реорганизация на моста на река Моравишка и на двете платна на ул. " Александър Стамболийски " до изхода на гр. Мездра в посока гр. Роман. 
Общата дължина на сектора от км 0+000 на път III-103 в урбанизираната територия на гр. Мездра е 2.471 км (дължина след приравняване - 4.239 км).
 
 Разбити улици в село Долна Кремена Разбити улици в село Долна Кремена Източник: Община Мездра
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР