Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи златна статуетка като

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи златна статуетка като
Коментари Харесай

Златна статуетка за кмета на Ловеч като най-добър ръководител на общинска администрация

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи златна статуетка като най-хубав началник на общинска администрация.  Това стана на 10 март вечерта по време на церемонията Women Leaders Awards 2023, която показа положителните образци за женско водачество в разнообразни области. Събитието е въодушевено от главните полезности на Европейския съюз за тъждество и битка с дискриминирането.

Наградата  на Корнелия Маринова връчи Цветан Симеонов, ръководител на УС на Българската търговско-промишлена палата, човек с впечатляваща биография.

В отговор Корнелия Маринова сподели, че не е мъчно да си сполучлив водач, когато срещаш екипност, експертност и доверие. Предвид  тематиката за женското водачество, кметът на Ловеч акцентира, че в случай че с нещо превъзхождат мъжете, то това е хубостта.

Общо 17 дами получиха златни статуетки по време на събитието на организация VIP Communication. Сред тях бяха лица като доктор Неделя Щонова, Оля Ал Ахмед, журналист и преводач, както и дизайнерът Венета Василева от Ловеч, притежател на Coralia Women Fashion Brand. Тя получи премия за най-хубав интернационален фешън дизайн. Сред наградените имаше и представители от Гърция и Косово. Вдъхновяващо приветствие произнесе актрисата Мария Стефанова, която сподели, че дамите не покоряват върхове, те ги основават.

В музикалната стратегия участваха певицата от Трамвай № 5 Джина Иванова и младата звезда Цвети Радойчева.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР