Руските власти съобщиха във вторник, че са задържали двама американски

...
Руските власти съобщиха във вторник, че са задържали двама американски
Коментари Харесай

Русия обяви официално задържането на двама американци

Руските управляващи оповестиха във вторник, че са задържали двама американски жители, в това число настоящ американски боец, по обособени наказателни каузи, предава " Ройтерс ".

Войникът,, беше задържан по обвинявания в кражба от съд във Владивосток в Далечния изток на Русия, се споделя в изказване на районното министерство на вътрешните работи във вторник.

Руското външно министерство съобщи, че в тази ситуация няма политически детайл и няма обвинявания в шпионаж.

" Доколкото разбираме, това е чисто битово закононарушение ", заяви държавната медийна организация ТАСС, представена от филиала на министерството във Владивосток.

Криминалните каузи против американци в Русия получиха дипломатическо значение през последните години, в това число дело за опиати против баскетболната звезда, освободена предходната година при, и делото за шпионаж против, кореспондент на Wall Street Journal.

Съдът разпознава боеца като Гордън Блек и сподели, че той ще бъде арестуван най-малко до 2 юли, съгласно организация РИА. Американската войска, съобщи в понеделник, че е била осведомена за задържането, само че не  назова войника. Американски чиновник, поискал анонимност, сподели, че боецът е бил основан в Южна Корея.

Руското вътрешно министерство във Владивосток заяви, че 32-годишна жена е подала тъжба против 34-годишния обвинен.

Според наличната информация, двамата се срещнали в Южна Корея . Американецът бил пристигнал във Владивосток, с цел да я посети, само че двамата по-късно се скарали и жебата подала сигнал в полицията, обвинявайки го в кражба на пари. Той е бил задържан в локален хотел, откакто закупил самолетен билет, с цел да се върне вкъщи.

Отделно правосъдната работа на Москва заяви във вторник, че съдът е оставил американски жител , който назова като Уилям Ръсел Никъм, в ареста за 10 дни за " дребно безчинство ".

В него се споделя, че той е бил открит гол на открито, откакто е пил алкохол в случай, който съгласно него " показва явно пренебрежение към обществото, жителите и публичния ред ".

" Запознати сме със известия за задържани американски жители в Русия. Консулските чиновници от посолството постоянно се стремят да оказват помощ на жителите с подобаваща помощ, само че заради съображения за дискретност не можем да разясняваме повече ", сподели представител на американското посолство в Москва.
 Белгийската полиция претърси офиса на крайнодесен немски евродепутат
Белгийската полиция претърси офиса на крайнодесен немски евродепутат

Негов помощник бе упрекнат в шпионаж в интерес на Китай
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР