Радев играе двойна, лицемерна игра. Така председателят на ДПС Делян

...
Радев играе двойна, лицемерна игра. Така председателят на ДПС Делян
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Радев играе двойна, лицемерна игра, опитва се да дестабилизира България

Радев играе двойна, лицемерна игра. Така ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява отхвърли на президента Румен Радев да води българската делегация на Срещата на върха на НАТО. 

По-рано през днешния ден кабинетът разгласи, че има предложение точно президентът да е началник на делегацията. По-късно обаче, в своя позиция, той отхвърли, защото не е склонен с някои от позициите на Министерски съвет по отношение на Украйна. 

Ето какво още гласи позицията на Делян Пеевски: 

Отказът на Румен Радев да поеме отговорността да оглави делегацията на България на Срещата на върха на НАТО е удостоверение на това, за което предупреждавах неведнъж - неговите позиции обслужват непознати, а не националните български ползи и са подчинени на зависимости и връзки на Изток, назад на евроатлантическите полезности и правила!

С измисленото “различни визии ”, бягство в чужбина, когато НАТО заседава в София и още сходни образци, Радев играе двойна, лицемерна игра.

Радев поредно и демонстративно се пробва да отклони България от нейните задължения и да я дестабилизира, прокарвайки съветското въздействие и агитация в този сериозен за сигурността на Европа и света миг.

Последователната позиция на евроатлантическото болшинство в предходните парламенти на страната в поддръжка за Украйна, против непредизвиканата експанзия на Русия и лоялността на България към Алианса не може да бъде компрометирана, в името на персонални ползи и политически упоритости.

Заиграването с картата на сигурността и внушаването на страхове у хората е провал за високата институция на президент и корист с доверието на хората.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР