Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати поздравление до актьора

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати поздравление до актьора
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч поздрави Йосиф Сърчаджиев за рождения му ден

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати приветствие до артиста и режисьора Йосиф Сърчаджиев във връзка рождения му ден на 2 май, заяви управата на регионалния град.

„ Вече 75 години продължава Вашето „ Гневно пътешестване “ през живота, като будите заспали съвести и вдъхвате вяра на хората. Това е един изумителен житейски път с доста незабравими облици в киното и театъра. Виждам, че с Вашия рожден ден стартира и дълго чаканото разхлабване на ограниченията и имам вяра, че скоро всички дружно ще се съберем в обичания спектакъл за нова режисура. Бъдете жив и здрав, цялостен с хрумвания и сила, с цел да продължи пътешествието през изкуството! ", уточни Маринова

"Както е известно, „ Гневно пътешестване “ (1971) е първият филм на огромния артист, който след това прави незабравими функции в „ Черните ангели “, „ Време разделно “ и „ Дървото на живота “, уточни още кметът на Ловеч.

"Шеги на любовта " по Чехов на Йосиф Сърчаджиев е новото заглавие в Сатирата

Неотдавна, на 27 февруари, кметът Корнелия Маринова поздрави и сервира цветя на режисьора Йосиф Сърчаджиев след премиерата на неговата "Криворазбрана цивилизация " в театъра в Стара Загора. На фотографията от събитието са Йосиф Сърчаджиев (вляво), медийният специалист Георги Лозанов и Корнелия Маринова.



Снимка: Община Ловеч

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР