Кметът на Община Ловеч г-жа Корнелия Маринова изпрати официален поздравителен

...
Кметът на Община Ловеч г-жа Корнелия Маринова изпрати официален поздравителен
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч поздрави Петър Хубчев

Кметът на Община Ловеч госпожа Корнелия Маринова изпрати формален приветствен адрес до почетния жител на Ловеч и народен селекционер Петър Хубчев, който през вчерашния ден (26 февруари) чества своя 55-ти рожден ден. Ето какво се споделя в обръщението:

" Уважаеми господин Хубчев,

Позволете от мое име и от името на управлението на Община Ловеч да Ви поздравя с персоналния празник - рожден ден!

Така, както никой ловчалия не може да си показа родния град без река Осъм и хълма Стратеш, по този начин не можем да разкажем историята на нашия футбол без Вашето име. Спортната Ви кариера е тясно обвързвана с ловешкия тим Осъм, имате съвсем 250 мача с неговата фланелка. Ставате любим на публиката, която през идващите години с възходящ интерес следи деянията Ви на народен и интернационален терен.

Всеки помпи звездния момент на националния тим по футбол през 1994 година, когато се класирахме на полуфинал на международното състезание в Съединени американски щати.

Закономерно Вашата кариера се разви към треньорската специалност. Признанието и тук Ви последва. През 2018 година анкета уточни, че най-хубавият треньор на България за годината е националният селекционер Петър Хубчев. Вие продължавате да имате непокътнато място в сърцата на феновете на футбола, а за нас сте №1 на XX век.

Желаем Ви да запазите своя порив, мощност и воля, все по този начин въодушевено да реализирате своите фантазии. Помнете, че нашият град се гордее с персони като Вас!

Бъдете жив и здрав! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР