Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов получи почетна грамота

...
Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов получи почетна грамота
Коментари Харесай

Община Кюстендил бе отличена на годишната церемония за Наградите на германската икономика в рамките на Новогодишния прием на Германо-Българската индустриално-търговска камара

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов получи почетна грамота за ползотворно съдействие с Германо-Българската индустриално-търговска камара и сполучливо осъществени планове и начинания.



Инж. Атанасов благодари за оказаната чест и изрази желанието на неговия екип да работи за привличането на немски вложения в община Кюстендил и реализирането на взаимни планове в разнообразни сфери.

За 20- ти юбилеен път Германо-Българската индустриално-търговска камара награди компании, съдействали за развиването на българо-германските стопански връзки през последната година.

С Наградата на немската стопанска система годишно се отличават компании, съдействали за развиването на германо-българските стопански връзки през миналата година. Тя се връчва вчетири категории: Голямо дружество, Малко и приблизително дружество,Социален задължения Стартъп компания.

По традиция ГБИТК връчи и почетни грамоти за ползотворно и сполучливо съдействие през миналата 2023 година Освен Община Кюстендил и кметът инж. Атанасов, отличени бяха Френско-българска комерсиална и индустриална камара, адв. Владимир Пенков, ръководител и старши съучастник в Адвокатско сдружение „ Пенков, Марков и сътрудници “, Петър Михайлов, „ Петър Михайлов и Ко “ ООД.

Гостите бяха поздравени от Тим Курт, президент на ГБИТК, Мартин Ванслебен, основен шеф на Германската индустриално-търговска камара (DIHK) в Берлин, доктор Митко Василев, основен шеф на ГБИТК, Н. Пр. Ирене Мария Планк, дипломат на Федерална Република Германия в София, Милена Стойчева – министър на нововъведенията и растежа, и господин Николай Павлов – заместник-министър на стопанската система и промишлеността и Питър Рубен, основен изпълнителен шеф на ОББ и КВС Банк, Кънтри управител на KBC Груп в България.

Сред присъстващите на церемонията публични лица бяха Соня Миклай, която ще поеме поста основен шеф на ГБИТК от 1 март 2024 година, Урзула Хайцел, заместник-директор на дирекция „ Европа и панаирно дело “ в Баварското държавно министерство на стопанската система, Тим Кнол, началник съгласуване на AHK: Източна Европа, Централна Азия и Западни Балкани, Елена Шекерлетова, заместник-министър на външните работи, Мартин Гиков, заместник-министър на нововъведенията и растежа, Меглена Плугчиева, дълготраен дипломат на България в Германия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР