Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов отправи официален поздрав

...
Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов отправи официален поздрав
Коментари Харесай

Кметът на Карлово поздрави колегите си лекари за професионалния им празник

Кметът на Община Карлово доктор Емил Кабаиванов насочи формален привет до своите сътрудници лекари по случай професионалния им празник – 19 октомври.

„ Поздравявам Ви с Деня на българския доктор, покровителстван от Свети Иван Рилски Чудотворец. Макар и празничен ден, не можем да отминем компликациите и проблемите на родното опазване на здравето.

Във време, в което то е в дълбока рецесия би трябвало дружно да водим битката за неговото реформиране в мечтаната от лекари и пациенти посока. Изключително значима част от българското опазване на здравето са общинските лечебни заведения, които подсигуряват налична и качествена здравна помощ на българските жители, там където живеят и работят.

Съществуването на общинско опазване на здравето е значимо освен за лекарите и медицинските експерти, които работят в тези здравни заведения, само че и за всички нас. Поздравявам и лекарите, работещи в доболничната помощ. На всички сътрудници искам борбен дух, здраве и професионални триумфи ”, се споделя в приветствието на кмета на Карлово доктор Кабаиванов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР