Кметът на община Благоевград Илко Стоянов откри петото издание на

...
Кметът на община Благоевград Илко Стоянов откри петото издание на
Коментари Харесай

Официално бе открит V Международен турнир по плуване „Пирин – Благоевград“

Кметът на община Благоевград Илко Стоянов откри петото издание на Международния шампионат по плуване „ Пирин – Благоевград “.

Кметът приветства гостите с добре пристигнали и пожела триумф на състезателите. „ За мен е чест и привилегия да бъда през днешния ден измежду Вас, в тази цялостна зала, изпълнена с обич, спорт и страст. Сигурен съм, че през днешния ден тук има бъдещи първенци и днешният ден е един от моментите, в които те ще израснат. Пожелавам на всички доста триумфи. Продължавайте да ни радвате и отсега нататък и на първо място, бъдете здрави “, сподели кметът Стоянов.

Непосредствено след формалното разкриване, надарените девойки от ПК „ Пирин “ – синхронно/артистично плуване демонстрираха финес с красиво осъществяване.

Международният шампионат по плуване се провежда за следващ път в Благоевград и се трансформира в част от Спортния календар на Община Благоевград. Той се провежда взаимно с Плувен клуб „ Пирин “, Община Благоевград и Българска федерация по плувни спортове.

Турнирът стартира през днешния ден и ще се организира в границите на 3 дни в състезателен комплекс „ Пирин “, кв. „ Еленово “. В шампионата вземат участие над 550 плувци от над 16 клуба от България.

По време на откриването участваха още Валери Миков, шеф на „ ВиК “ ЕООД – Благоевград, Силвия Домозетска – шеф на Дирекция „ Култура, спорт и туризъм “ към Община Благоевград, шефът на „ Спортни парцели “ Драган Стойков, шефът на Спортен комплекс „ Пирин “ Иван Маджиров, ръководителят на ПК „ Пирин “ Валентина Атанасова, Румяна Станоева, младши специалист „ Младежки действия и спорт “ към Община Благоевград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР