Кметът на "Младост" Десислава Иванчева, която бе арестувана преди месец

...
Кметът на "Младост" Десислава Иванчева, която бе арестувана преди месец
Коментари Харесай

Кметът на Младост прекрати отпуска си

Кметът на "Младост " Десислава Иванчева, която бе задържана преди месец поради рушвет, е подала заявление за преустановяване на отпуска си, оповестиха от Столичната община.

Иванчева на два пъти подава отпуск. Първия път уточни Владимир Клисуров за неин заместител, обаче не издаде заповед за назначението. Затова се наложи Столичният общински съвет да се произнесе и да запълни пропуща на Иванчева като издаде заповед Клисуров да поеме „ Младост “. По-късно обаче той се отхвърли от поста с доводите, че „ не желае да си цапа ръцете “ с унищожаването на зелените площи на „ Младост”. По думите му СОС не се е съобразил с заявения му самоотвод. Затова той също излезе отпуск и предложи другия заместител на Иванчева арх. Румен Русев да поеме ръководството на районната администрация.

Иванчева към момента е настоящият кмет на региона, само че продължава да е в ареста. В идващите три месеца мярката ѝ „ задържане под стража “ не може да бъде изменяна с изключение на при изключителни обстановки. В същото време от районната администрация на „ Младост “ обясниха, че сега Русев извършва отговорностите на кмет и не знаят за прекратяването на отпуската.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР