Кметът на Мездра Иван Аспарухов обяви бизнесмена Тони Йорданов за

...
Кметът на Мездра Иван Аспарухов обяви бизнесмена Тони Йорданов за
Коментари Харесай

Напред и нагоре! Иван Аспарухов обяви собственика на хотел „Ариел“ Тони Йорданов за „Инвеститор №1“ в Мездра /снимки/

Кметът на Мездра Иван Аспарухов разгласи предприемача Тони Йорданов за „ Инвеститор №1 “ в града, видя кореспондент на организация BulNews.
Това се случи нощес по време на коктейл, проведен във връзка Деня на отворените порти на хотелски комплекс „ Ариел “. Новото украшение на туризма в Северозапада отвори порти преди броени дни и към този момент е шлагер измежду ценителите на красивото и потребното.
Това бе повода притежателят на „ Ариел-ТН “ ЕООД Тони Йорданов да предложения на чаша вино архитекти, проектанти, конструктори и всички останали, които имат значителен принос в построяването на хотела. Сред гостите имаше и представители на бизнес и политическия хайлайф в района.
Официалната част стартира с малко изложение на Тони Йорданов, който разказа дългия път от концепцията за построяването на хотел, до неговата реализация.
Пред събралите се посетители Иван Аспарухов разгласи, че за първи път в общината се връчва документ за „ Инвеститор, клас В “ и той е благополучен, че го получава притежателят на „ Ариел “, който влага своите средства от близо 30 години в железничарското градче. Само последната му инвестиция е за към 7 000 000 лв., като това не са посрледните пари, които той ще остави в Мездра.
Специални благодарности към домакините сервира и основателят на отбор „ Българе “ Христо Димитров, който акцентира голямата поддръжка, която оказва Тони Йорданов за запазване на български фолклор.
След формалната част всички посетители имаха опция да прегледат новия хотел и да се убедят персонално в неговите 4-звездни екстри.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР