Кметът на Лондон Садик Хан и министърът на торите Ричард Холдън търгуват срещу престъпленията с нож в столицата

...
Най-лошият кошмар на всеки родител“Г-н Холдън също повдигна въпроса за
Коментари Харесай

„Най-лошият кошмар на всеки родител“

Г-н Холдън също повдигна въпроса за сексуалното насилие в Лондон, преди да добави: „Мисля, че новият полицейски комисар върши добра работа, опитвайки се да обърне това.

„Но мисля, че това, което изисква, е политическа подкрепа, за да направи това, и политически фокус. И мисля, че ако бях кмет, щях да се съсредоточа върху това.“

Говорител на кмета отвърна на забележките, като каза, че е „много разочароващо, че министър от правителството изглежда смята ужасяващ инцидент като този е моментът за печелене на политически точки".

Фокусирайки се върху самия инцидент, те казаха, че г-н Хан се среща с полицията и членове на общността в Кройдън, добавяйки: "Лондончани могат да бъдат спокойни, че в района има допълнителни полицейски патрули и кметът призовава всеки, който има допълнителна информация, да се обади анонимно на полицията на 101 или на благотворителната организация Crimestoppers.

„Садик обеща да продължи да работи ден и нощ, за да сложи край на бичът на насилието срещу жени и момичета и престъпленията с ножове в нашия град."

Представникът на лейбъристите Ели Рийвс също защити г-н Хан, като каза пред Sky News, че е „силно фокусиран върху справянето с престъпленията с ножове в столицата".< /p>

Но тя каза, че кметът „се нуждае от подкрепа от централното правителство, за да постигне напредъка, от който се нуждаем“.

Ели Рийвс: „Кметът силно се съсредоточи върху справянето с престъпленията с ножове“

Г-жа Рийвс добави : „Видяхме шокиращата новина за убийството на 15-годишно момиче в Кройдън. Има обаче проблем относно това какво прави правителството, за да се справи с престъпността, защото чуваме истории като тази отново и отново, но въпреки това правителството изглежда не предприема действия срещу престъпленията с нож.

„Ето защо лейбъристите казаха в правителството, че ще направим наша мисия да намалим наполовина тежките престъпления през десетилетието, като пуснем повече полиция по улиците и нещата по отношение на справянето с младежкото насилие, като гарантираме, че има младежи, работещи в ареста, на улицата апартаменти в отделите за спешна помощ, достигайки до тези млади хора и спирайки ги да се включат в насилие на първо място. И ние не чуваме това от правителството."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР