Кметът на френската столица - социалистката Ан Идалго, която посрещна

...
Кметът на френската столица - социалистката Ан Идалго, която посрещна
Коментари Харесай

Кметът на Париж: Испанският премиер спаси честта на Европа

Кметът на френската столица - социалистката Ан Идалго, която посрещна през вчерашния ден в парижкото кметство испанския министър председател Педро Санчес - съобщи, че приемайки филантропичния транспортен съд "Акуариус ", претрупан с мигранти, Санчес е избавил достойнството на Европа.

"Много хора тук ти се възхищават, възхищават се на това, което направи. Присъствието ти отпред на испанското държавно управление също е светлинка за тези, които си споделят, че можем да построим една по-справедлива Европа ", добави кметицата с двойно поданство - френско и испанско. Санчес дойде в Париж от Брюксел, където в нощта против петък беше реализирана европейска договореност за ръководството на мигрантите. Той акцентира, че това, което е направило испанското социалистическо държавно управление, е обвързвано с историята на Испания, писана в заточение. "Испанците, бягащи от диктатурата на Франко, са съумели да се приобщят с помощта на приема, който са получили ", посочи той.

Идалго и Санчес участваха на гала в памет на формираната най-вече от испанци Девета рота, взела участие в освобождението на Париж през 1944 година, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР