Кметът на Добрич Йордан Йорданов отрече новината, че е станал

...
Кметът на Добрич Йордан Йорданов отрече новината, че е станал
Коментари Харесай

Кметът на Добрич се отрече от СДС, членувал в ДБГ

Кметът на Добрич Йордан Йорданов отхвърли новината, че е станал член на Съюз на демократичните сили. "Член съм на "Движение България на жителите " (ДБГ) и на Реформаторския блок. Радвам се, че от Съюз на демократичните сили ме поддържат и сме обединени в Реформаторския блок. Радвам се, че ме усещат като член на Съюз на демократичните сили ", споделя Йорданов пред "Дарик ".

Попитан дали възнамерява да подаде искане за участие в Съюз на демократичните сили в бъдеще, той още веднъж отсече: "Член съм на ДБГ! ". "Също по този начин е още рано да се каже коя партия или коалиция ще застане зад кандидатурата му за втори мандат като кмет "

От пресцентъра на Съюз на демократичните сили обаче в сряда оповестиха, че Йорданов е станал член на партията. И цитира кметът да споделя, че обединяването в обща листа на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ е вярна стъпка, която ускорява
ролята и възможностите на ръководещата досега Европейската национална партия, да направлява по-нататъшното развиване на една обединена и мощна Европа.

"Според него, процесът на партньорство на българските партии от фамилията на ЕНП би трябвало да бъде подсилен и това го е предиздвикало да стане част от най-старата демократична партия в България – Съюз на демократичните сили. ", се споделя в известието на партийния пресцентър.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР