Кметът на Бургас - Димитър Николов, поздрави всички жители на

...
Кметът на Бургас - Димитър Николов, поздрави всички жители на
Коментари Харесай

Димитър Николов: Бъдете здрави, сплотени и смирени!

Кметът на Бургас - Димитър Николов , поздрави всички поданици на морския град с настъпилото Рождество. Той пожела здраве, примирение и светла Коледа.

Той добави също по този начин да има: " повече доверие един в различен и религия, че утрешният ден ще бъде доста по-добър и сполучлив от днешния ".

Ето и цялото публично послание на Димитър Николов към бургазлии, отбелязоно от Община Бургас:

" Скъпи бургазлии, Честито Рождество Христово!

Поздравявам ви от сърце с най-светлия, чист и блажен празник в годината, като ви искам преди всичко да бъдете здрави, тъй като единствено тогава можем да реализираме това, което желаем, да бъдем сполучливи и същински щастливи! Както в този празничен миг, всеки от нас споделя трапезата с най-близките си хора, дано продължим през цялата година да сме по този начин сплотени и щастливи, да си даваме опора и кураж, да имаме съгласие и да се поддържаме взаимно. Обичайте фамилията и приятелите си, тъй като с тях споделяме радостните и значими мигове в живота ни, те ни поддържат в сложните моменти! Нека да имаме повече доверие един в различен и религия, че утрешният ден ще бъде доста по-добър и сполучлив от днешния! Нека всеки от вас успее да сбъдне това, за което мечтае най-силно!

Въпреки компликациите, през които всички трябваше да преминем през последните две години, дано гледаме с оптимизъм и с вяра напред. Само по този начин ще можем да продължим да се развиваме и израстваме. Грижете се за фамилията си, за приятелите си, само че и за Бургас – да го обичаме, пазим и трансформираме в подобен, какъвто всички желаеме да бъде – чист, хубав, развъртян и съвременен европейски град!

Скъпи бургазлии, искам ви светла и топла Коледа и в задатък сполучлива 2022-ва година! Бъдете здрави, сплотени и смирени! Нека положителното споходи вашия дом, а фамилията бъде ваша опора! Имайте религия в себе си и вяра в идните дни! Бъдете положителни и щастливи! Светло Рождество Христово и плодородна 2022-ва година! ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР