Кметът на Борован Десислава Тодорова изпрати благодарствено писмо до изпълнителния

...
Кметът на Борован Десислава Тодорова изпрати благодарствено писмо до изпълнителния
Коментари Харесай

Кметът на Борован с благодарствено писмо към директора на АЕЦ Козлодуй Иван Андреев

Кметът на Борован Десислава Тодорова изпрати благодарствено писмо до изпълнителния шеф на АЕЦ „ Козлодуй “ Иван Андреев. Тя благодари за дарението, направено на два центъра за настаняване на деца на територията на общината.
Ето и цялостния текст:
Благодарствено писмо
От кмета на община Борован
Инж. Десислава Тодорова

До изпълнителния шеф
На АЕЦ „ Козлодуй “ ЕАД
Иван Андреев

Уважаеми господин Андреев,
За поредна година, желая да изкажа признателност от свое име, от името на личния състав и най – към този момент от името на децата и младежите лишени от наставнически грижи, настанени в Центрове за настаняване от фамилен вид I и II в село Борован за предоставеното подаяние в размер на 8 /осем/ тона дизелово гориво за потребностите на двата центъра за отопление за 2018 година.
Благодарим, че във време, в което община Борован се намира в затруднено икономическо положение, Вие за поредна година се отзовавате на нашия зов за помощ и не оставате апатичен към злочестата орис на тези деца.
Благодарение на вашето състрадание към децата и младежите в ЦНСТ – I и ЦНСТ – II, домът е трансфорат в топло и уютно място за живеене.
За всичко направено от вас досега за децата от ЦНСТ и за всичко това, което следва да извършите, изричам своята голяма човешка признателност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР