Кметът на Болу Танджу Йозкан се опитва да изпълни обещанието

...
Кметът на Болу Танджу Йозкан се опитва да изпълни обещанието
Коментари Харесай

Опозиционен кмет загуби бас, ще вдига паметник на Ердоган

Кметът на Болу Танджу Йозкан се пробва да извърши обещанието си да издигне скулптура на президента Реджеп Тайип Ердоган.

Кметът, който е от опозиционната Републиканска национална партия, даде обещание да извърши обещанието си, в случай че настоящият президент завоюва изборите на 28 май. Уверен в успеха на опозицията, Озкан се сблъска с митингите на членовете на Партията на справедливостта и развиването на Ердоган след успеха на Ердоган. Привържениците на Ердоган даже оставиха торби с цимент, с цел да " оказват помощ " на Озкан при повдигането на паметника.

Озкан обществено изрази съжалението си, че е направил залог, само че акцентира, че ще извърши обещанието си. " Според разпоредбите е належащо единодушието на обещано лице, с цел да се издигне негова скулптура, по тази причина желаех единодушието на господин президента, като му написах писмо. Метин Къратлъ, началник на отдел " Административни действия " в турското президентство, отговори на писмото на Озкан. Къратлъ заяви, че Ердоган не е дал единодушието си за издигането на неговата скулптура. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР