Кметът Калин Каменов разпореди на ОП „БКС“ цялостна дезинфекция в

...
Кметът Калин Каменов разпореди на ОП „БКС“ цялостна дезинфекция в
Коментари Харесай

В битка с коронавируса: Кметът на Враца Калин Каменов нареди цялостна дезинфекция на квартал Бистрец /снимки/

Кметът Калин Каменов разпореди на Оперативна програма „ БКС “ цялостна стерилизация в квартал „ Бистрец “, оповестиха от община Враца.
От оповестяването на изключителното състояние досега се прави от време на време дезинфекциране на спирките на градския превоз, както и на публични пространства.
Служителите на Регионална здравна ревизия и полицията в града към този момент се откриват контактните лица на инфектирания с ковид мъж от квартал „ Бистрец “. Това стана ясно след провелото се съвещание на Общинския спешен щаб. Д-р Кети Ценова разяснява, че 53-годишният мъж е на домашно лекуване, с лека симптоматика и живее единствено със своята майка. Лицето е било под доброволна домашна карантина, не е имал признаци и е решил да се тества за COVID-19.
През целия ден ще се организират взаимни инспекции на Инспектората, РЗИ и полицията, като обект на инспекциите ще е спазването на противоепидемичните ограничения, недопускане скупчването на доста хора на публични пространства и спазването на санитарно-хигиенните правила в комерсиалните обекти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР