Кметът Ерик Адамс отмени планираното премахване на хиляди кошници за

...
Кметът Ерик Адамс отмени планираното премахване на хиляди кошници за
Коментари Харесай

Адамс отмени съкращенията на кошчетата за боклук в парка на Ню Йорк в поредното изненадващо намаляване на бюджета

Кметът Ерик Адамс анулира плануваното унищожаване на хиляди кошници за отпадък в града в четвъртък, до момента в който администрацията му продължи да анулира бюджетните съкращения, оповестени преди два месеца.

Департаментът по санитария към този момент няма да има потребност да изхвърля близо 40% от кофите за отпадък през юли, обръщайки бюджетното редуциране, което се предвиждаше да спести на града към 25 милиона $ през идната фискална година.

„ Щастлив съм да оповестя, че ще можем да възстановим финансирането за услугата кошници за боклуци на DSNY “, сподели Адамс в четвъртък от кметството.

„ Ще можем да поддържаме 23 000 кошчета за отпадък към нашия град и ще продължим да инсталираме коша за отпадък на бъдещето “, добави той. „ В резултат на тези реставрации жителите на Ню Йорк ще продължат да виждат по-малко плъхове. “

Спестяването на 9 000 кошчета за отпадък пристигна единствено ден откакто Адамс анулира плануваните съкращения на NYPD и FDNY въз основа на надценяване на това какъв брой спестявани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР