Кметът благодари на администрацията и общинските съветници за добрата работа

...
Кметът благодари на администрацията и общинските съветници за добрата работа
Коментари Харесай

Жельо Вардунски превърна Камено в Община за пример – с добро финансово състояние и без заеми

Кметът благодари на администрацията и общинските съветници за положителната работа през последните 4 години, съобщи, че ги чака още веднъж на общинските скамейки

" Благодаря Ви за мъдрата работа и за всички верни решения, които взехте (общинските съветници-б.а.) взаимно с общинската администрация по време на 4-годишния мандат. За мен беше наслаждение да работя с хора като Вас. Надявам се идващият мандат да бъдем отново дружно, тъй като вие доказахте и сте образец за това по какъв начин без кавги, драми и панаири се вземат решение умно дилемите. На съвещанията на комисиите вихме, че може общинска администрация да работи в синхрон и добре с Общински съвет – с добър звук и воля, а това ми демонстрира, че работя с културни хора. "

Това сподели на последната общинския сесия кметът на Камено Жельо Вардунски . Той сдаде поста на Петър Войнов , който ще бъде ВрИД кмет на община Камено до идните локални избори на 29 октомври.

Вардунски ръководи два мандата общината, която последователно трансформира. Той регистрира, че е удовлетворен от постигнатите резултати през миналия мандат – Общината е в положително финансово положение, без заеми и без заеми, а малко Общини могат да се похвалят с такива данни.

Кметът на Камено обърна внимание и на положителната взаимна работа на администрацията и ОбС, наблягайки, че на съвещанията на комисиите и на сесиите неналичието на кавги сред ръководещи и съпротива била основна за решенията, с помощта на които през днешния ден Камено има тази европейска визия.

„ Запазихме бюджета и финансовата непоклатимост на Общината, а това без общинските съветници нямаше по какъв начин да стане. От популистки стремежи, изявления и хрумвания, доста Общини банкрутираха. Нашият бюджет беше ръководен доста тъкмо и вярно, и сега Община Камено е без заеми, без заеми и в положително финансово положение, макар доста неща, които успяхме да правим на територията на общината “, сподели Жельо Вардунски.

Той пожела на съветниците да бъдат определени още веднъж на идните избори, тъй като са се потвърдили и заслужават отново да са на общинските скамейки.

„ Мисля, че през тези години не съм засегнал никого, само че в случай че въпреки всичко някого съм обидил, апелирам да ми елементарни. Извинявам “, добави още Вардунски.



Председателят на Общинския съвет Радослав Балтаджиев също благодари за професионалната работа през последните 4 години. Вижте във видеото какво още сподели той: 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР