Клюкарката Лили, която е известна с практикуването на най-древния занаят,

...
Клюкарката Лили, която е известна с практикуването на най-древния занаят,
Коментари Харесай

Клюкарката Лили харчи парите на мъжа си на Сейшелите!

Клюкарката Лили, която е известна с практикуването на най-древния поминък, се озова на екзотично място за релаксация посред зимата!
Лиляна Ангелова, която мнозина познават просто като Клюкарката Лили, разпуска стремително на Сейшелите. Бившата компаньонка от Пловдив, станала известна с присъединяване си в „Биг Брадър“ преди 15 години, не е известна с изключително богат професионален път, само че за сметка на това умее да сортира мъжете съгласно джобовете им.



Лили се е разположила в 5-звезден хотел на име „Кемпински“. Там тя има опция да отпочива от „натовареното“ си всекидневие. Не е ясно дали е със брачна половинка си или сходно на Джулиана Гани е завела „приятел“ на отмора, което е прекомерно евентуално, поради предишното й с мъжете.

Бившата на Боби Ръгбиста непрекъснато разгласява фотоси от екзотичната си отмора, злорадствайки, че в България е зима, а тя си пече 40-годишната задна част на плажа.

Припомняме, че Лили, която получи този прякор с помощта на работата си в малкия екран в предаванията „Поверително от NL“ и „Папараци“, където играеше ролята на говорещ шубрак, се омъжи преди година посред Малдивите за ресторантьора Станислав Костов, който е и бащата на сина й.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР