Ключово е да върнем нормалността в БСП. Критикуваме управляващите, че

...
Ключово е да върнем нормалността в БСП. Критикуваме управляващите, че
Коментари Харесай

Кирил Добрев в Антоново: Трябва да строим мостове към различни групи от обществото


" Ключово е да върнем нормалността в Българска социалистическа партия. Критикуваме ръководещите, че неглижират институциите, а това се случва и при нас, с нашите партийни органи. " - това съобщи претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев при срещата си със социалисти от община Антоново. Той акцентира, че в левицата има място за всички, а силата на водача е да ги сплоти и да откри мястото на всеки един. " Познавам до болежка нашата партия. С членовете извозвам повече време, в сравнение с със фамилията си и това не ми тежи. " - беше безапелационен Добрев.

Кандидатът за ръководител на Българска социалистическа партия беше безапелационен, че може да изведе партията до върха, да завоюва идващите избори и да ръководи по-добре от ГЕРБ и без ГЕРБ. Кирил Добрев показа и акценти от програмата си, която е в две елементи - вътрешнопартийна и национална. " Политиката е да строим мостове към разнообразни групи от обществото. Сами не можем. Трябват ни сътрудници. Консолидацията в ляво е наложителна преди избори. " - акцентира Добрев и изрази мнението си, че за всеки един, който е напуснал Българска социалистическа партия в тежък миг, няма да има заден вход.

Материалите в рубриката са предоставени от претендентите за ръководител на Българска социалистическа партия и се разгласяват без промени от редакцията. Редът за публикуването им е избран от чоп, изтеглен от ЦКПИ на 10 август.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР