Ключовите думи за родените в периода 31 януари – 7

...
Ключовите думи за родените в периода 31 януари – 7
Коментари Харесай

Водолеят – млад и лек като перце!

Ключовите думи за родените в интервала 31 януари – 7 февруари са младост и лекост . Колкото и да е парадоксално, това време подхожда на средата на 70-те години в човешкия живот. Но действително в този интервал на напред във времето може да излезе връзката с децата или да изплуват някакви юношески импулси. И в действителност доста хора приказват за „ второ детство ” . Символично интервалът подхожда на възрастен човек, който се преценява с годините си и търси способи да осмисли дните си.

Хората, родени в интервала, най-вече обичат, когато нещата стават с лекост . Много постоянно те се оправят с работата си и с ежедневните си задания с такава умелост и великолепие, които надълбоко впечатляват другите. Това майсторство обаче крие зад себе си дълготраен опит и процедура. Усещането за лекост може да прикрива също спорове и проблеми във взаимоотношенията с другите, които наложително участват. Въпреки това да умееш да караш колелото на живота без ръце несъмнено е един от специалитетите на родените във Водолей II.

Типично за всички Водолеи, родените в интервала нормално са бързи и физически, и ментално . Тяхната талантливост се състои не толкоз в оригиналността на мисленето им, колкото във виртуозността. Техните умения нормално се съчетават с сексапил и прелест и те елементарно могат да станат подвластни от възхищението и утвърждението на другите.

Под една или друга форма тематиката за младостта участва във всичко , което тези Водолеи вършат. Те нормално разкриват по-голямата част от своя капацитет до 20-те си години. Това, съчетано с обстоятелството, че ненавиждат компликациите и затрудненията, може да им завоюва славата на повърхностни хора, на които им липсва дълбочина. Въпреки че сходни изказвания нормално са безсъдържателни, тези хора резервират младежкото си лъчение до края на живота си.

Препоръки:

Опитай се да се свържеш с дълбоките си усеща . Понякога е добре да посрещаме проблемите лице в лице. Малко болежка първоначално може да предотврати доста повече по-късно. Имай смелостта да бъдеш себе си и не се чувствай задължен да се харесваш или да забавляваш другите.

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР