Ключовите думи за родените в периода 17 – 22 януари

...
Ключовите думи за родените в периода 17 – 22 януари
Коментари Харесай

Кои са хората Козирог-Водолей?

Ключовите думи за родените в интервала 17 – 22 януари са " тайнственост "   и  " въображение " . Това време дава отговор на 70-те години в човешкия живот. В северната хемисфера дните стартират да порастват, само че времето към момента е студено. 70-те години са време, когато човек би трябвало да одобри, че е смъртен. Нужно е да се погрижи за спокойната си напреднала възраст, като в същото време продължи да живее продуктивно и удовлетворяващо. Външната интензивност последователно се забавя, само че това в идеалния случай се компенсира от възходяща вътрешна динамичност – интелектуална, прочувствена и духовна. В този интервал можем да достигнем до някаква универсална мъдрост и надълбоко знание.

Надарените с въображение представители на граничния знак Козирог-Водолей нормално не скучаят. По-ярките представители нормално носят купона със себе си и умеят да забавляват другите. Във вътрешния им свят нормално мистерията и въображението се борят за предимство. Дори и малцината измежду тях, които наподобяват тихи и кротки, имат ярка фикция и сънища и вълнуващи персонални прекарвания.

Земната непоклатимост на Козирога нормално се сблъсква със свръхзвуковия разум на Водолея и постоянно пораждат спорове сред консервативното и радикалното . На родените в интервала може да им липсва емпатия, както и да бъдат оставени на произвола на импулсите си.

Това са хора, които имат невероятни прекарвания и се радват на ярки визуализации. По-високо развитите от тях могат да употребяват богатото си въображение и фикция като основа за креативност с комерсиална или артистична цел. Имат дарбата да въплътяват своите видения в знаци или хрумвания , които допират техните другари и сътрудници, а даже и целия свят.

Препоръки:

Канализирайте изобретателната си сила. Говорете за това, което преживявате . Не се обезкуражавайте от неразбирането, незнанието или отрицателната рецензия. Открийте тези, който ви схващат и ценят .

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР