Ключова среща между изпълнителния директор на Фолксваген Херберт Дийс и

...
Ключова среща между изпълнителния директор на Фолксваген Херберт Дийс и
Коментари Харесай

Ердоган вече уговорил завода на Фолксваген

Ключова среща сред изпълнителния шеф на " Фолксваген " Херберт Дийс и турския президент Реджеп Ердоган е изчистила всички детайлности към бъдещия цех на автомобилната компания. Който ще се нарежда в Турция, споделя Ройтерс.
Разговорът е бил за понижаване на налозите върху колите и съгласно турски медии е бил стихотворец ангажимент за смяната им от съответна дата. Турски източник споделил пред Ройтерс, че последните неуточнени въпроси били към данъчния режим върху продажбата на колите. На срещата Дийс-Ердоган било реализирано съвсем цялостно единодушие по въпроса. Ако не изникне някакъв проблем в последния миг, инвестицията ще бъде направена в Турция, добавил източника.
Официално от концерта още не са взели дефинитивно решение за мястото на завода. Според редица турски медии споменаването на България като евентуален " състезател " е единствено инструмент в договарянията с Турция.
Преди ден в Анкара бе на посещаване чешкият министър председател Андрей Бабиш. Тогава той съобщи, че " чуваме, че " Фолксваген " ще вършат огромна ивестиция в Турция ". Припомняме, че Чехия също ще бъде наранена от новото произвеждане. Германците възнамеряват да реалокират в новия цех производството на модели на " Шкода " и да трансферират в чешките си предприятия модели на " Фолксваген ", създавани сега в Германия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР