Клубовете в Премиър лийг се съгласиха от следващия сезон отново

...
Клубовете в Премиър лийг се съгласиха от следващия сезон отново
Коментари Харесай

Официално: Премиър лийг се завръща към петте смени

Клубовете в Премиър лийг се съгласиха от идващия сезон още веднъж всеки отбор да има право да прави по пет смени на мач. Висшата лига разреши на мениджърите да вършат по пет промени през май 2020 година, откакто сезонът бе възобновен след паузата поради първата вълна на пандемията. След това обаче в Англия се отхвърлиха това изобретение да остане, макар че ФИФА и УЕФА разрешиха всяка федерация да реши въпроса независимо. В множеството шампионати петте смени се резервираха като опция, като това важи и за евротурнирите. По-малките клубове в Премиър лийг обаче взеха решение, че това дава преимущество на по-богатите и по тази причина се върнаха към формата с три смени. Днес обаче клубовете са подкрепили повторното въвеждане на петте смени.

Мениджърите на Ливърпул и Манчестър Сити – Юрген Клоп и Джосеп Гуардиола, бяха най-яростните поддръжници на това правилото за петте смени да остане годно и в Премиър лийг.

На днешната среща са били утвърдени и датите за летния трансферен прозорец. Той отваря на 10 юни и затваря на 1 септември.

Облекчават се и ограниченията против COVID-19. Задължителното проби на играчите и личния състав, които до момента трябваше да се правят по два пъти седмично, отпада. Вече ще се тестват единствено хората, които имат признаци на заразяване с вируса.

Premier League Shareholders met today and discussed a range of matters.

Clubs agreed to change the rules relating to substitute players. From next season, clubs will be permitted to use five substitutions.

Full statement:
— Premier League (@premierleague)  Жена разбуни духовете на Конгреса на ФИФА с остро изявление Жена разбуни духовете на Конгреса на ФИФА с остро изявление 31 март | 17:02 92 0  Ключов състезател на Лестър навън до края на сезона Ключов състезател на Лестър навън до края на сезона 31 март | 16:46 308 0  Тиаго: Никога в кариерата си не съм имал толкоз трогателен месец, какъвто ни следва Тиаго: Никога в кариерата си не съм имал толкоз трогателен месец, какъвто ни следва 31 март | 16:28 722 0  Инфантино ще се кандидатира за нов мандат отпред на ФИФА Инфантино ще се кандидатира за нов мандат отпред на ФИФА 31 март | 16:24 318 0  Президентът на ПСЖ: Хората в Украйна умират, ние се борим за Суперлига, тя просто няма късмет Президентът на ПСЖ: Хората в Украйна умират, ние се борим за Суперлига, тя просто няма късмет 31 март | 16:10 1214 2 Виж всички Водещи Новини  Протестът пред БФС стартира, замериха централата с киви - гледайте онлайн! Протестът пред БФС стартира, замериха централата с киви - гледайте онлайн! 31 март | 17:01 800 6  Играчът, който спря прехвърлянията на Играчът, който спря прехвърлянията на "Армията ": Нищо не ни е платено, имат време до края на деня или ще имат проблеми с лиценза 31 март | 16:37 3924 26  От От "Армията ": Проблем с картотекирането на Махмутович няма 31 март | 13:01 10481 23  Сашо Станков: Нека Костадинов заведе дело, това ще е върхът на наглостта му Сашо Станков: Нека Костадинов заведе дело, това ще е върхът на наглостта му 31 март | 12:12 17075 51  Емил Костадинов: Още през днешния ден завеждам дело против Станков Емил Костадинов: Още през днешния ден завеждам дело против Станков 31 март | 11:18 22277 49 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР