Клоуи Грейс Мориц е под светлините на прожекторите повече от

...
Клоуи Грейс Мориц е под светлините на прожекторите повече от
Коментари Харесай

​​​​​​​Клоуи Грейс Мориц: Всички се подиграваха с тялото ми, не знаех как да спра това!

Клоуи Грейс Мориц е под светлините на прожекторите повече от половината си живот, само че напоследък не я виждаме толкоз постоянно, колкото преди.

Оказва се, че привлекателната русокоска избира за малко да измести вниманието от себе си, тъй като и тя има свои подозрения по отношение на външния си тип. На фотографията актрисата влиза в хотела си, до момента в който носи кутия с пица, а краката ѝ наподобяват непропорционално дълги спрямо тялото – тъкмо както и тези на Питър в анимационната  поредност.
 Reuters: Уморените българи се опасяват от нови политически земетресения 29 септ 2022 | Българите ще гласуват на четвърти избори за по-малко от две години и са изправени пред ограничения и растяща...
 

Chloë Grace Moretz: I suffered body dysmorphia after 'Family Guy' meme
— New York Post (@nypost)
За Hunger звездата разкрива, че фактически по това време тялото ѝ не е изцяло съразмерно и меметата с нея ѝ докарват сериозна тревога.

" Седях и си мислех по какъв начин тялото ми се употребява за смешка и е на всички места из Instagram. Няма нищо по-обикновено от това да влезеш в хотел. Но и до през днешния ден, когато видя това меме, ми е доста мъчно да се оправя ", споделя тя.

Оттогава насам Мориц изпитва мощна тревога, когато види папараци, макар че счита, че никой на тази Земя не се е родил с изцяло съразмерно тяло. Тя минава и през серия от сеанси при психотерапевт, с цел да възвърне своята убеденост.

Така актрисата стига до извода, че ѝ е нужна пауза от живота в Холивуд и краткотрайно се отдръпва.

" Страхотно е, тъй като се махнах от фотографите и мога да бъда себе си и да имам толкоз доста прекарвания, които никой няма да снима ", споделя Мориц. Не крие, че и до през днешния ден когато някой понечи да я снима, пулсът ѝ се форсира и стартира да се задъхва.

Блондинката споделя и че пандемията за нея не е била изцяло негативен интервал, тъй като е имала време да обърне повече внимание на себе си, а защитните маски са ѝ давали възприятие за анонимност.

" Мога да кажа, че преди този момент бях момиче, само че в този момент към този момент съм жена ", декларира тя.

Всичко това я кара да загърби функциите за десетки милиони долари хонорар и да се насочи към по-малки, само че по-ценни за нея планове.

Предстои да я забележим в трилъра White Night, където си партнира с Джоузеф Гордън-Левит, както и в актуален прочит на историята за Бони и Клайд. " Това са невероятни сюжети, от които доста артисти биха се дръпнали ", изяснява Мориц.

Междувременно една от обичаните ѝ функции си остава тази в " Сянка в облака ", където играе водач от Втората международна война.

" Обожавам планове, за които знам, че ще са сложни и ще ми сритат задника. Затова и бях толкоз разчувствана [за " Сянка в облака " ] ", напомня си актрисата. По нейно мнение точно този филм бележи началото на кариерата ѝ като зряла жена.

Именно продукцията с режисьор Роузан Лиан въодушевява Мориц да се завърне към актьорството и да одобри ролята в White Night, споделя актрисата за IndieWire.

" Сянка в облака " е разполагаем в Hulu, а филмовият откъс му можете да видите тук.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР