Клоп бе обвинен в неприемливо поведение след дербито с ЕвертънМениджърът

...
Клоп бе обвинен в неприемливо поведение след дербито с ЕвертънМениджърът
Коментари Харесай

Клоп бе обвинен в неприемливо поведение след дербито с Евертън

Клоп бе упрекнат в недопустимо държание след дербито с Евертън
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе упрекнат в недопустимо държание от Футболната асоциация на Англия, откакто отпразнува бурно победния гол на мърсисайдци в дербито с Евертън. Германският експерт нахлу на терена след попадението на Дивок Ориги в 96-та минута на срещата и прегърна вратаря на отбора Алисон Бекер.

51-годишният ментор се извини на ФА за невъздържаната си реакция, само че от асоциацията повдигнаха обвиняване в недопустимо държание против германеца.,,Веднага след края на мача отидох при Марко Силва и му се извиних “, показа Клоп.,,Казах му какъв брой доста почитам неговия труд. Какво мога повече мога да кажа? Не желаех да нахлуя на терена, не го планирах. Не желаех да се затичам към Алисон, само че не можех да спра. Не бе спортсменско, само че се случи “, изясни германецът.

Мениджърът на Евертън Марко Силва пък съобщи, че не е чул опрощение от своя сътрудник в Ливърпул и добави:,,Ако би трябвало да бъда почтен, не видях добре обстановката, по тази причина не знам какво е направил и по какъв начин го е направил “, показа испанският треньор на,,карамелите “.

Ливърпул е втори във краткотрайното класиране на Висшата лига на две точки от водача Манчестър Сити, до момента в който Евертън е шести в таблицата. В междинния кръг мърсисайдци гостуват на Бърнли, до момента в който,,карамелите “ одобряват вкъщи Нюкасъл. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР