Клип на 18-годишния Рамасвами, който пита обнадеждаващия се през 2004 г. Ал Шарптън за липсата на „политически опит“ става вирусен

...
Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами се потупва по гърба“
Коментари Харесай

Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами се „потупва по гърба“ след почти 20 -годишен клип, на който той пита кандидат за президент защо някой с „най-малко политически опит“ трябва да спечели гласа му, стана вирусен.

По време на кметството на MSNBC през октомври 2003 г. преди изборите през 2004 г., тогавашният Студент от Харвард зададе въпрос на тогавашния кандидат на Демократическата партия преп. Ал Шарптън относно липсата му на длъжност, отбелязвайки, че срещата на Шарптън с водещия на „Hardball“ Крис Матюс е последвала двама съперници от Демократическата партия, тогавашните сенатори Джон Едуардс и Джон Кери, последният, който в крайна сметка спечели номинацията, но загуби на общите избори от президента Джордж У. Буш.

„От всички кандидати на Демократическата партия, защо да гласувам за този с най-малко политически опит?“ попита 18-годишният Рамасвами.

„Е, не трябва, защото имам най-много политически опит“, отговори Шарптън, предизвиквайки смях и аплодисменти от публиката . „Аз се включих в политическото движение, когато бях на 12 години. И се занимавам със социална политика през последните 30 години, така че не бъркайте хората, които имат работа, с политически опит.“

< p>"Както видяхме с настоящия обитател в Белия дом, Джордж Буш беше губернатор и ясно показа, че няма политически опит", пошегува се по-късно Шарптън.

< p>

Рамасвами реагира на вирусния клип.

„Ще потупам 18-годишната версия на себе си за това, че извличам най-разумните думи, които някога ще излязат от устата на този човек," написа Рамасвами в понеделник, плъзгайки сегашния водещ на MSNBC Шарптън.

Той добави: "20 години по-късно е смешно как се обърнаха нещата."

Клипът, който стана вирусен в понеделник, за първи път се появи отново, след като Рамасвами спомена размяната си с Шарптън в интервю, публикувано в списание Time по-рано този месец.

Рамасвами наскоро призна, че е гласувал за либертарианеца кандидат на изборите през 2004 г., след като преди това твърдеше, че не е гласувал до 2020 г., когато подкрепи бившия президент Тръмп пред президента Байдън.

Самият Рамасвами получи много прашки и стрели по време на първия Републикански президентски дебат, особено относно неговата младост и неполитически произход. Бившият вицепрезидент Майк Пенс изхвърли Рамасвами като „новобранец“, докато бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи го нарече „аматьор“ и го сравни с Барак Обама.

Според средната стойност на националните проучвания на RealClearPolitics, Рамасвами се нарежда на трето място със 7,5% след губернатора на Флорида Рон ДеСантис с 13% и бившия президент Тръмп, който продължава да доминира в областта на Републиканската партия с 53%.


Оригинал източник на статия: Клип на 18-годишния Рамасуами, който пита надеждата през 2004 г. Ал Шарптън за липсата на „политически опит“ става вирусен

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР