Клиниката по Детска хирургия към УМБАЛ Свети Георги“ в Пловдив,

...
Клиниката по Детска хирургия към УМБАЛ Свети Георги“ в Пловдив,
Коментари Харесай

Безплатни хирургични прегледи за деца в Пазарджик

Клиниката по Детска хирургия към УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив, взаимно с Хирургично поделение на МБАЛ „ Пазарджик “, провеждат безвъзмездни прегледи за деца. Те ще се проведат на 16 и 17 февруари 2024 година в кабинети № 4 и № 6, ет. 2 на МЦДП “ВИВА “ в Пазарджик. Консултациите ще се правят от екип на Клиниката по детска хирургия с началник проф. доктор Пенка Стефанова, дм. Това оповестиха от МБАЛ-Пазарджик.

За записване на час може да се обадите на тел. 0898 51 80 56 от 9 до 15ч. или посредством изпращане на питане на е-поща: 

Прегледите на 16 февруари (петък), ще бъдат от 14 до 18 ч., а на 17 февруари (събота) от 9 до 16 ч.

„ Безплатните хирургични прегледи са за всички деца от 0 до 18-годишна възраст. Целта ни е възстановяване на качеството на детското опазване на здравето и определяне на другите вродени и добити болести в детска възраст. Искаме да сме в помощ на децата и родителите за взимане навреме на ограничения и използване на нужното лекуване “, изясни началникът на Клиниката по детска хирургия проф. доктор Пенка Стефанова. Тя е измежду водещите експерти в страната и ръководител на Българското сдружение по детска хирургия.

Родителите могат да потърсят консултация при експертите от Клиниката по детска хирургия, които ще преглеждат в Пазарджик при  болести на храносмилателната система, урогениталната система, вродени аномалии на глава, шия, белодробни болести, коремни болести, болести на крайниците, тумори в детска възраст и други хирургични проблеми.

По време на прегледите ще се прави оценка на здравословното положение на детето и ще бъдат направени рекомендации за лекуване, в случай че такова се постанова.

Препоръчително е родителите да носят и всички налични проучвания и документи от съвещания, осъществени досега. Не се изисква направление от персонален доктор.

Клиниката по Детска хирургия към УМБАЛ „ Св. Георги “ – Пловдив е републиканско консултативно звено за Южна България. В нея се оказва висококвалифицирана помощ при всички планови и незабавни хирургични болести в детската възраст.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР