Клиника по лицево-челюстна хирургия и отоларингология в УМБАЛ Св. Анна

...
Клиника по лицево-челюстна хирургия и отоларингология в УМБАЛ Св. Анна
Коментари Харесай

В столична болница започва кампания за профилактика на заболяванията в областта на устната кухина, лицето и шията

Клиника по лицево-челюстна хирургия и отоларингология в УМБАЛ " Св. Анна " стартира акция за профилактика на болесттите в региона на устната празнина, лицето и шията, оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Прегледите и консултациите са изцяло безвъзмездни и ще проведат от 3 до 13 октомври, без събота и неделя, от 08:00 до 16:00 часа. Те ще се правят от д- р Константин Димов и екип на клиниката.

Час за обзор може да се запише на телефон 0879885243. Те ще се правят при даване на съпътстваща здравна документи и настоящи образни проучвания – зъбни фотоси, панорамни фотоси, скенери, които не са направени не по-късно от един месец, прецизират от болничното заведение, оповестява Българска телеграфна агенция.

Кампанията има за цел определяне, предварителна защита, следене и лекуване на зъбно-челюстни деформации, ретинирани и полуретинирани зъби, доброкачествени и злокачествени туморни болести на устата, лицето и шията, кожни формирания в региона на лицето и шията, недостатъци в региона на лицето.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР