Клиентите във Великобритания заявиха, че повече не могат да приемат

...
Клиентите във Великобритания заявиха, че повече не могат да приемат
Коментари Харесай

На британците им писна от лошо обслужване „заради Covid“

Клиентите във Англия обявиха, че повече не могат да одобряват извинения за неприятно обслужване поради пандемията от Covid-19, демонстрира ново изследване, представено от Би Би Си.

Гражданите упрекват компаниите, че непрекъснато се извиняват за дългото очакване по телефона или огромните забавяния на доставки, като показват като причина пандемията.

Проучването на Института за публични услуги демонстрира, че в началото хората са били толерантни и са проявявали схващане, само че в този момент считат, че са били преминати всевъзможни граници.

Броят на недоволствата за неприятно обслужване през последните 6 месеца е най-високият от 2009 година насам.

Секторите с най-вече недоволствата са превозът, локални публични услуги, като банкет при персонален доктор, услугите на общините и полицията и телекомуникациите.

Изпълнителният шеф на института Джо Косън съобщи за Би Би Си, че организациите не би трябвало повече да се крият зад фразата „ поради Covid “. Тя акцентира, че доста клиенти са подготвени да платят повече, само че да бъдат обслужени по-добре, в сравнение с да бъдат лъгани.

Цитиран е чудноват случай с жител, на който е бил конфигуриран нов апарат за отчитане на потреблението на газ, съгласно който той използва на час газ за 45 000 паунда. Минали четири месеца, до момента в който бъде решен казуса с енергийната компания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР