Клиентите на "Софийска вода" да подават самоотчети на водомерите си

...
Клиентите на "Софийска вода" да подават самоотчети на водомерите си
Коментари Харесай

Софийска вода приканва столичани сами да отчетат водомерите си

Клиентите на "Софийска вода " да подават самоотчети на водомерите си в снадки интервал на изключително състояние, приканват от сдружението.
По този метод компанията подсигурява ежемесечни доклади за потреблението на ВиК услуги, без да заплашва здравето на клиентите и чиновниците си и в сходство с инструкциите на институциите да се лимитират физическите контакти.

Данните от водомерите могат да бъдат признати и придвижени, единствено в случай че са подадени в границите на отчетния интервал. Абонатите могат да схванат за отчетния интервал непосредствено през персоналните си профили на уеб страницата, от фактурата, на безплатния денонощен телефон 0800 1 21 21 или през формата за контакт - раздел Въпроси, където е належащо да се уточни потребителски номер или адрес.

Всички клиенти, които нямат техническа опция да създадат самоотчет, ще получат планирани сметки на база предходно ползване. При идващ действителен доклад "Софийска вода " ще бъде в подготвеност да направи корекции на фактури с записана разлика.

За да се подадат вярно данните от водомерите, е належащо да се уточни единствено фабричния номер на водомера и/или номера на пломбата му, и неговите показания: единствено цифрите от полето за кубически метри (обикновено те са най-едрите числа от водомера в черно, без трите червени числа, в случай че има такива, или спомагателни по-малки числа от циферблата).
С цел да резервира здравето на чиновниците и клиентите си, от компанията предлагат да се възползваме и от всички способи на безкасово заплащане - посредством интернет, банкомати и терминали, непосредствено от разплащателна сметка, по банков път или по телефона.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР