Клиентите на мобилна услуга на А1, които живеят в пострадалите

...
Клиентите на мобилна услуга на А1, които живеят в пострадалите
Коментари Харесай

A1 предоставя безплатни минути и мобилен интернет на жителите на община Карлово


Клиентите на мобилна услуга на А1, които живеят в потърпевшите от тежки наводнения обитаеми места в Карловско, ще могат да се възползват от безвъзмездни минути за диалози и мобилен интернет на оптималната скорост от A1 за 30 дни. По този метод компанията извършва уговорката си към обществото да подкрепи дейностите по възобновяване след естественото злополучие и демонстрира своята взаимност със засегнатите.

Всички частни клиенти на A1 с абонаментен проект за мобилна услуга с адрес на фактура на територията на община Карлово ще могат да поддържат връзка с околните си хора гратис в границите на 30 дни.

Телекомът работи и по други начинания в поддръжка на стотиците фамилии от осемте обитаеми места, които бяха най-тежко ударени от водната буря на 2 септември. Според локалната власт вредите са за десетки милиони, като те засягат както инфраструктурата, по този начин и парцелите и покъщнината на хората.

A1 приканва обществеността да се включи в напъните по възобновяване на потърпевшите региони. Това може да се случи с непринуден труд или с присъединяване в, което най-лесно може да стане с SMS към номер 17 777 с текст DMS KARLOVO.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР