Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да плащат сметките си

...
Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да плащат сметките си
Коментари Харесай

Клиентите на Електрохолд вече могат да плащат сметките си в сайта на компанията без регистрация

Клиентите на Електрохолд Продажби към този момент могат да заплащат сметките си за електрическа енергия през виртуалния POS терминал на уеб страницата на компанията без регистрация.

За задачата е нужно само въвеждане на потребителски номер, като след заплащането клиентите имат опция да смъкват квитанция от осъществената трансакция. Ако потребителите желаят да запазят въведените данни за последващо заплащане, е належащо да дават имейл и телефонен номер. На посочения електронен адрес  ще получат и разписката за платените към този момент фактури.

Електрохолд Продажби вкара опцията за онлайн заплащане през септември 2023 година До момента от услугата можеха да се възползват единствено клиентите, регистрирани за електронна фактура. Интересът към тази алтернатива непрекъснато нараства и към този момент близо 10 000 заплащания месечно се правят през виртуалния POS терминал на уеб страницата www.electrohold.bg/vpos . С виртуалния POS терминал услугите на доставчика на електрическа енергия – Електрохолд Продажби, към този момент са изцяло цифровизирани.

Анализът на Електрохолд демонстрира, че през последните години стабилно нараства делът на клиентите, които избират опциите на онлайн услугите, предоставяни от компанията. През предходната година в платформата за електронни услуги на Електрохолд Продажби са се записали близо 15 000 консуматори, а в тази на ЕРМ Запад над 10 000. За една година на потребителските имейли [email protected] и [email protected] са обработени над 51 000 запитвания, заявки и сигнали от клиенти на сдруженията, като на 98% от тях е отговорено до 24 часа от приемането им. Над 207 000 са регистрациите за потребление на sms-услугите за уведомяване преди спиране на електрозахранването. През 2023 година на осведомителната линия 0700 10 010 са признати над 780 000 позвънявания от клиенти.

В Електрохолд действат две неповторими звена за отбрана на ползите на потребителите – Енергиен омбудсман и Потребителски съвет. През 2023 година получените и прегледани от тях характерни сигнали са над 700.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР