Клиенти са решили да бойкотират супермаркет на веригата "Теско", след

...
Клиенти са решили да бойкотират супермаркет на веригата "Теско", след
Коментари Харесай

Клиенти бойкотират магазин заради изхвърлен котарак

Клиенти са решили да бойкотират супермаркет на веригата "Теско ", откакто шефът решил да изхвърли котарака Пъмпкин, който бил нещо като локална атракция край щандовете, оповестява в. "Мирър ".

Търговският обект се намира в град Норич. Рижият котарак Пъмпкин бил звезда в "Теско ", галел се на клиентите и обичал да си подремва пред вратата на супермаркета. Управителят Андрю Табинър оправдал решението да бъде натирен котаракът с това, че такава била политиката на веригата "Теско " - да не се позволяват домашни любимци в магазините.

Но това вбесило клиентите, които били привикнали да бъдат посрещани от Пъмпкин. Те показват възмущението си във Facebook с апел да се бойкотира супермаркета.

Собственик на Пъмпкин е Джо Хардинг, който живее на стотина метра от обекта на "Теско ". Котаракът обичал да посещава близкия пъб и офис за недвижими парцели, само че най-вече го привличал супермаркетът. От година и половина той станал любим и на продавачите. Решението за натирването на Пъмпкин изненадало всички. "Той не пречеше на никого, единствено търсеше малко внимание ", жалват се клиенти във Facebook.

Но не всички се оказаха недоволни от прокуждането на Пъмпкин. "Той в действителност беше прелестен котарак, само че мисля, че няма място в магазин, в който се продават храни ", написа потребителка.

Но шест годишният Пъмпкин се оказа повече обичан, в сравнение с ненавиждан. Той има 300 почитатели в своята страничка във Facebook, някои от които са от далечна Канада и Норвегия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР