Клиенти на Енерго-Про са получавали фалшиви електронни фактури за сметки,

...
Клиенти на Енерго-Про са получавали фалшиви електронни фактури за сметки,
Коментари Харесай

Клиенти на "Енерго-Про" получавали фалшиви електронни фактури от името на дружеството

Клиенти на " Енерго-Про " са получавали подправени електронни фактури за сметки, оповестиха от компанията, която държи електроразпределението в Северна България.

От сдружението показват, че подправените известия са изпращани по е-поща и наподобяват фактурите, които компанията всекидневно изпраща до клиентите си. " Тези известия нямат нищо общо с " Енерго-Про ", показват от компанията и приканват хората да бъдат с нараснало внимание към получаваните от нейно име имейли.

От там прибавят, че следва да се обръща особено внимание на адреса на изпращача. Електронните фактури, издавани от " Енерго-Про ", постоянно се изпращат като атачмънт в PDF формат, а имейлът на изпращача наложително е с уголемение @energo-pro.bg.

" Ако клиент получи електронно известие, което не дава отговор на тези условия, следва да има поради, че то не е изпратено от " Енерго-Про " и отварянето му крие риск от заразяване с компютърен вирус ", споделят от компанията.

Електроразпределителното сдружение поучава клиентите при подозрения за достоверността на получените електронни фактури, да вършат инспекция на денонощния телефонен номер на компанията 0700 1 61 61.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР