Клети създания определено е един от най-дългоочакваните филми за годината.

...
Клети създания определено е един от най-дългоочакваните филми за годината.
Коментари Харесай

Как Ема Стоун защити секс сцените си в “Клети създания

" Клети създания " несъмнено е един от най-дългоочакваните филми за годината. И до момента в който у нас остават единствено още два дни до премиерата му, кинокритиците на запад към този момент от месеци сипят суперлативи за него.
 „ Клети създания “ с Ема Стоун - по кое време ще може да гледаме наградения със “Златен лъв ” филм у нас
Ема Стоун в един от най-провокативните филми на годината

Кога ще забележим наградения „ Клети създания “ у нас

Филмът на гръцкия режисьор Йоргос Лантимос завоюва огромната премия на филмовия фестивал във Венеция още през септември предходната година, а по-наскоро сграбчи и за най-хубава комедия или мюзикъл., която е основната роля, пък справедливо си потегли от церемонията с отличието за най-хубава актриса в комедия или мюзикъл.

В " Клети създания "  влиза в ролята на Бела - жена, върната към живота от един много екстравагантен академик. По-нататък историята наблюдава нейното съзряване, в това число прочувствено и полово.

Именно поради графичните полови подиуми и голотата, които са основна част от кино лентата, той провокира много мнения и бе избран като един от най-провокативните.

В изявление за Radio 4 на BBC  обаче отбрани метода на режисьора. По думите ѝ нейната героиня " Бела е изцяло свободна и не се срами от тялото си ".

" Сексът явно е голяма част от нейния опит и нейното израстване, както мисля, че е и за множеството хора. Но аз го виждам като единствено един от многото аспекти - тя открива още храната, философията, пътуването и танците. Сексът е различен аспект ", добавя актрисата.

прецизира също, че в случай че екипът на кино лентата бе решил да изреже провокативните подиуми, това би означавало да не са изцяло почтени към облика на героинята.

Самата актриса признава, че не е от хората, които се усещат удобно да бъдат голи по време на фотоси, само че в това време е желала да покаже персонажа си по най-автентичния и цялостен метод.
 Ема Стоун и Дейв Маккери - брачният партньор, който постоянно поддържа нейните решения
Каква е тайната на фамилното благополучие за Ема Стоун

Баланс сред семейство и кариера

Колкото до режисьора  пък, за кино лентата си той споделя, че е заложил концепцията за опознаването на света от едно човешко създание (и по-точно жена), която получава шанса да стартира живота си от нулата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР