Клаудио Раниери е новият мениджър на Уотфорд след напускането на

...
Клаудио Раниери е новият мениджър на Уотфорд след напускането на
Коментари Харесай

Клаудио Раниери пое Уотфорд

Клаудио Раниери е новият управител на Уотфорд след напускането на Сиско Муньос.

Италианският експерт подписа двугодишен договор на „ Викъридж Роуд “ и поема тим в относително положителната 15-а позиция във Висшата лига, на четири точки над зоната на изпадащите. Независимо от това, управлението на „ стършелите “ реши, че представянията не са задоволително положителни под управлението на Муньос, който завоюва директна промоция с клуба от Чемпиъншип предходната година.

За Раниери това ще бъде четвърта работа в британския футбол. Мнозина считат, че той сложи основите за това Челси да стане кандидат за купата, само че ще бъде постоянно помнен като мениджъра, извел Лестър до шампионската купа на Висшата лига през 2016. Следващата му роля в Англия беше отпред на Фулъм – там той бе по-малко сполучлив, печелейки едвам три от 17-те си мача, преди да бъде сменен от Скот Паркър, който не съумя тогава да избави тима от изпадане.

За последно Раниери води италианския Сампдория, преди да напусне след приключването на контракта му през лятото. 69-годишният експерт ще започва престоя си на „ Викъридж Роуд “ след паузата за националните тимове с мъчно домакинство на един от любимците за купата Ливърпул.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР