Класическият в сиво каре – по-ситно или по-едро, е едно

...
Класическият в сиво каре – по-ситно или по-едро, е едно
Коментари Харесай

6 стайлинг идеи как да носите една от най-класическите дрехи в гардероба си

Класическият в сиво каре – по-ситно или по-едро, е едно от нещата, без които не може един капсулен дрешник. Може би тъй като елементарно се вписва в ежедневния ни офис дрескод. Зимата го крием под елегантни палта, само че и през пролетта не сме подготвени да се разделим с него, защото новият сезон ни провокира да го сложим в разнообразни комбинации, които до момента минимум времето не ни позволяваше да носим. Любима ни е тази дреха, която постоянно съумява да ни направи стилни, без да е належащо да поставяме доста старания за това.
               

Дори и при едно семпло комбиниране с бял тишърт или бяла риза и деним, той наподобява елегантно, а с цел да наблегнете с нещо, можете да добавите забавен и пъстър аксесоар. Например, обувки в анималистичен принт или цветна дизайнерска чанта. Щипка многообразие може да постигнете и в случай че замените тишърта с модел в щампа или с поло блуза в неонов колорит.
               

Лесно може да се комбинира с панталон в същия колорит, с цел да се получи костюм, а от време на време вместо дънки можете да сложите кожен панталон, тъй като още не задоволително топло на открито. Блейзърът можете да съчетавате самоуверено и с рокли и поли, без значение дали са в мини, миди или макси размери. Колан на талията върху него, повече бижута или цветно фишу също ще допринесат за наблягане на вашия самостоятелен жанр. А на лов за нови аксесоари постоянно отиваме в онлайн платформата.
               

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР