Клаксони на коли огласиха откриването на PANDEMIC CAR CINEMA. Паркингът

...
Клаксони на коли огласиха откриването на PANDEMIC CAR CINEMA. Паркингът
Коментари Харесай

На кино по време на пандемия

Клаксони на коли огласиха откриването на PANDEMIC CAR CINEMA. Паркингът на Техномаркет Макс на бул. „ Цариградско шосе “ № 92 се пръсна по шевовете от искащи да посетят първото автокино в регион Младост. Събитието започва с автоконцерт на „ Магнито бенд “, продължи с прожекция на кино лентата „ Завръщане “ на Ники Илиев и приключи грандиозно със заря. Самият режисьор бе специфичен посетител на откриването на пандемичното кино и поздрави феновете от спонтанна сцена, която представляваше същински камион. Тази концепция взриви още повече гостите и те започнаха да надуват въодушевено клаксони, които изместиха ръкоплясканията. 

„ Много прелестно сме сюрпризирани от интереса на хората към това, което вършим. Определено сме зажаднели за многообразие и положителни прекарвания “, разяснява уредникът Мая Иванова от Даймънт ивент. „ Поради голямото предпочитание на софиянци да посещават автокиното взехме решение някои четвъртъци също да вършим прожекции, защото не всички искащи съумяват да си закупят билети за към този момент оповестените прожекции. Просто свършват доста бързо. Така да вземем за пример този четвъртък още веднъж ще прожектираме „ Завръщане “ на Ники Илиев “, изясни Станислав Стоянов – другият уредник.

PANDEMIC CAR CINEMA ще акцентира главно на български филми, като феновете ще могат да се насладят през съботите на първото по рода си за България Stand Up Car Comedy. Освен това уредниците оферират всяка седмица разнообразни игри и награди, които се провеждат на Facebook страницата на автокиното. Тази седмица да вземем за пример един късметлия ще завоюва безвъзмезден двоен пас за кино лентата „ Диви и щастливи “, който ще се прожектира този петък – 5 юни.

Програмата ще се афишира седмица за седмица, като този четвъртък почитателите на Ники Илиев още веднъж ще могат да се насладят на кино лентата му „ Завръщане “, съботата ни очаква „ Бензин “, а неделята е непокътната за „ Привличане “.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР