Китайското видео приложение TikTok наистина бе навсякъде през тази година.

...
Китайското видео приложение TikTok наистина бе навсякъде през тази година.
Коментари Харесай

Кой е най-посещаваният сайт в интернет за 2021 г.?

Китайското видео приложение TikTok в действителност бе на всички места през тази година. TikTok е най-посещаваният уебсайт в интернет през 2021 година, като изпреварва миналогодишния водач Гугъл на Alphabet Inc. , демонстрират данни на Cloudflare Inc.- компания за облачна инфраструктура, която следи интернет трафика.

Приложението, благосъстоятелност на основаната в Пекин компания ByteDance Ltd., се радва на бърз напредък, привличайки хората с тайния си логаритъм, който дава видеоклипове, за които счита, че ще се харесат. То трансформира танцуващите инфлуенсъри Адисън Рей и Чарли Д`Амелио в известни персони, които вземат участие в телевизионни излъчвания, реклами и филми.

По-рано през тази година TikTok заяви, че има повече от един милиард консуматори месечно.

Подобно на други уеб сайтове за обществени медии, TikTok има своята тъмна страна. Алгоритмите на приложението за шерване на видеоклипове могат да насочат малолетни към видеоклипове за секс, опиати и хранителни разстройства, откриха следствия на The Wall Street Journal.

Cloudflare съобщи, че TikTok.com е почнал да оглавява класациите за най-посещаван уебсайт в света през февруари. Но известността му е повишена мощно през август и от този момент като цяло е запазил първото място до края на годината.

Социално-медийното приложение Instagram на Meta отпадна от топ местата в класацията за 2021 година и е сменено от приложението за известия WhatsApp, разяснява още Cloudflare.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР