Китайското правителство наложи редица строги ограничения върху строителството на нови

...
Китайското правителство наложи редица строги ограничения върху строителството на нови
Коментари Харесай

На много места в Китай се забранява сторителството на небостъргачи

Китайското държавно управление наложи редица строги ограничавания върху строителството на нови небостъргачи. Това заяви организация Синхуа, като се базира на китайското Министерство на жилищното строителство, градското и селското строителство и Министерството на изключителните обстановки.

Забранява се строителството на нови здания, по-високи от 250 м, в градове с население под 3 млн. души. Строителството на здания, по-високи от 150 м, би трябвало да бъде строго следено от локалните управляващи в тези обитаеми места. В градовете с население над 3 милиона души постройките, по-високи от 500 м, са неразрешени, а постройките, по-високи от 250 м, ще бъдат строго следени от управляващите.
 Отмъщението на Китай: Хиляди компании ще спрат работа в Европа Отмъщението на Китай: Хиляди компании ще спрат работа в Европа
Група от европейски компании от разнообразни браншове, свързани с производството и оползотворяването на метали, излезе с предизвестие за к...

Китайските управляващи също по този начин не разрешиха строителството на небостъргачи в исторически квартали, наоколо до обекти на културното завещание и в региони с натоварен трафик.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР