Китайският производител на луксозни електромобили ZEEKR, който е част от

...
Китайският производител на луксозни електромобили ZEEKR, който е част от
Коментари Харесай

ZEEKR 001 и ZEEKR X получиха цени в Германия

Китайският производител на първокласни електрически автомобили ZEEKR, който е част от колоса Geely Automobile Holdings, разгласи че моделите 001 и X към този момент са налични за предварителни поръчки на територията на Германия и че 2026 година, компанията си е сложила цел да участва на множеството пазари на Западна Европа.

Базовата цена на ZEEKR 001 е избрана на 59 990 евро с Данък добавена стойност за едномоторната Long Range версия, до момента в който същата трансформация на ZEEKR X започва от 44 990 евро с Данък добавена стойност.

Първите доставки на електрическите автомобили се чака да бъдат осъществени през първата половина на идната година, като бъдещите притежатели на ZEEKR 001 и ZEEKR X ще могат, против в допълнение възнаграждение и с опция за прекачване при продажба на автомобила, да разчитат на сервизната стратегия ZEEKR Care, която дава обещание заводска гаранция от 5+5 години и 200 000 километра.

Едномоторната Long Range версия на ZEEKR 001 е оборудвана с батериен модул с потенциал от 100 kWh, който дава обещание свободен пробег от до 620 километра (WLTP), както и опция за презареждане с потенциал от 200 kW.

При ZEEKR X, батерийният модул е с потенциал от 69 kWh, който при едномоторната Long Range трансформация дава обещание самостоятелност от до 445 километра и може да бъде презареждан с до 150 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР