Китайският производител на компютърни компоненти Tryx представи серията системи за

...
Китайският производител на компютърни компоненти Tryx представи серията системи за
Коментари Харесай

Представена е първата в света система за течно охлаждане с извит AMOLED екран

Китайският производител на компютърни съставни елементи Tryx показа серията системи за течно изстудяване Panorama Exhibition Area, чиито водни блокове са оборудвани с извити AMOLED екрани.

Според наличната информация Tryx Panorama Exhibition Area ще се оферират в два разновидността – Pro и ARGB. Вторият евентуално ще се отличава по ARGB осветлението на вентилаторите на радиатора. Серията Tryx Panorama се състои от модели с размери на радиатора 240, 280 и 360 мм.

Най-любопитната специфичност на тези системи е, че водните им блокове са оборудвани с извити 6,5-инчови AMOLED екрани, което е оригиналност за тези артикули.

Отбелязва се, че извитата форма на екрана „ основава тримерен резултат върху екрана, забележим с просто око “. Не се дават детайлности за това по какъв начин тъкмо подобен AMOLED екран е прикован към водния блок.

Не е известно доста за техническите характерности на самите системи. Според наличната информация те употребяват усъвършенствана помпа Asetek от 8-мо потомство и трифазни мотори. Същите се употребяват да вземем за пример в ROG Ryuo III на Asus. Отбелязва се също по този начин, че контактната повърхност на водните блокове Panorama е увеличена с 32%. Всичко това може да приказва в интерес на обстоятелството, че тези системи са високопроизводителни решения.

Цената на Panorama Exhibition Area Pro с 240-милиметров нагревател е 289 $, 280-милиметровата версия коства 330 $, а 360-милиметровата версия – 357 $. Цените на моделите Panorama Exhibition Area ARGB със същите размери са надлежно 303 $, 344 $ и 372 $. Наличността на пазари с изключение на китайския не е известна за момента.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР