Китайският президент Си Цзинпин съобщи, че участниците във втория форум

...
Китайският президент Си Цзинпин съобщи, че участниците във втория форум
Коментари Харесай

Китайският президент с голяма новина: В Пекин...

Китайският президент Си Цзинпин заяви, че участниците във втория конгрес " Един пояс, веднъж " в Пекин са сключили 283 съглашения за общо 64 милиарда $, предаде ДПА, представена от Блиц.

" Тези резултати демонстрират, че съдействието в самодейността " Един пояс, веднъж " е условие на актуалната ера. То слага ползите на хората преди всичко и е необятно подкрепяно и преференциално за всички страни ", съобщи Си.   В речта си китайският президент повтори, че този великански инфраструктурен план ще акцентира на " отворено, чисто и зелено развиване ", а другите участници в него " ще се съветват като равни ".

" Страните участнички в " Един пояс, веднъж " се договориха да разширят съдействието си по суша, въздух и море, както и в цифровата сфера ", сподели Си Цзинпин. Той добави, че участниците във форума са се споразумели да работят над основаването на стопански коридори и зона за търговско-икономическо съдействие.

Вторият конгрес за интернационално съдействие " Един пояс, веднъж " протече от 25 до 27 април в Пекин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР