Китайският гигант BYD обяви, че от лятото на тази година,

...
Китайският гигант BYD обяви, че от лятото на тази година,
Коментари Харесай

BYD лансира още два 100% електрически модела в Европа

Китайският колос BYD разгласи, че от лятото на тази година, в европейските дилърските центрове на марката ще стартират да се одобряват поръчки за закупуването на още два 100% електрически модела на марката- BYD DOLPHIN и SEAL, а първите им доставки се чака да бъдат осъществени през последното тримесечие на тази година.

BYD DOLPHIN и SEAL ще стъпят на европейския пазар, откакто марката вкара в продажба ATTO 3, HAN и TANG, като ще предложат нова опция в сегмента на компактните хечбек и седаните от D-сегмент.

DOLPHIN, който ще дойде в Европа през юни, е изпълнен с предно задвижване и батерия с потенциал от 60 kWh за свободен пробег от 427 километра, а SEAL (от септември) ще бъде разполагаем във версия с задно и на четирите колела с батериен модул от 82 kWh, и с самостоятелност от надлежно 570 и 520 километра.

" За мен е наслаждение да съобщавам идването на още два революционни автомобила при нашите европейски клиенти ", разяснява Майкъл Шу, общоприет управител и ръководещ шеф на BYD Европа. " След лансирането на марката BYD в Европа с BYD TANG E-SUV, BYD HAN E-Sedan и BYD ATTO 3 C-SUV, реакцията на клиентите и дилърите беше невероятна. Сега се активизираме с представянето на още две новаторски нови коли, които разполагат с авангардна автомобилна електрическа технология ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР